In de algemene ledenvergadering van de Beiler imkervereniging Eendracht op donderdag 29 maart '07 werden een drietal imkers in het zonnetje gezet.

De heer L. v.d. Bult kreeg een oorkonde en insigne voor zijn vijfentwintig jarig lidmaatschap terwijl de heren H. Oostenbrink en W. Oldenkamp de gouden insigne in ontvangst mochten nemen voor hun veertig jarig lidmaatschap van Eendracht. De heer Oldenkamp kreeg daarnaast nog een insigne voor het uitvoeren van meer dan tien jaren bestuursfuncties binnen de vereniging. De laatste jaren is hij voorzitter van de imkervereniging. De versierselen werden uitgereikt door B. Willigenburg, de voorzitter van de groep Drenthe van de overkoepelende organisatie van Nederlandse Bijenhouders Vereniging.